Повернутися до звичайного режиму

«МояМодель2017» у Броварському районі

/Files/images/tsdyut/2017/bDE0fhV3WgA.jpg/Files/images/tsdyut/2017/DSCN1121.JPG/Files/images/tsdyut/2017/QpKOhECRCfs.jpg Цього року змагання стендовиків-моделістів почалися з відкритого районного конкурсу-виставки з історико-технічного стендового моделювання «МояМодель2017», організатором якого виступив КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО. Близько 200 виставочних моделей було розміщено у світлому і теплому приміщенні спортивного залу Пухівської ЗОШ І-ІІІ ст. 67 учасників Броварщини, Броварів та Києва було поділено на три вікові групи. Старші учасники забезпечили виставочну частину заходу, а молодші змагались у конкурсі.

У номінації «Авіація» перші місця посіли Климась Богдан, Лисак Марія, Кошкін Ілля, Антонов Данило, Тріщун Валентин, Писаренко Андрій, Ціпов`яз Андрій. В номінації «Автобронетехніка» усі призові місця дістались вихованцям Броварського клубу стендового моделювання «Десна» (керівники Маєвський О.І. та Кашперський В.Є.).

Номінація «Фігурки» не зазнала жорстокої боротьби. Тут впевнено перемогли брати Назар та Богдан Вареники, поділивши 1 та 2 місця. Їхні моделі були в масштабі 1:16.

Цікавими були роботи в номінації «Діорами». Вихованці гуртка «Історико-технічне стендове моделювання» (керівник Мороз В.П.) КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО не підвели. Наполеглива та кропітка праця Лавріненко Дарини привела до перемоги. Дівчина виборола почесне перше місце. Не можна було не відмітити роботу «Санта Марія» Михайленка Назара в номінації «Флот». Ця робота теж виборола перше місце.

У номінації «Паперові моделі» усі перемоги поїхали у Калинівку, де працює гурток «Паперопластика» (керівник Брюхов В.Я.) КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО. Також у цій номінації було відзначено вихованців гуртка «Початкове технічне моделювання» (керівник Шмиговська Т.М.). Вони вперше отримали досвід боротьби, дипломи та набори паперових моделей від вітчизняних виробників «Три крапки» та «Академія юного моделіста». Цікаві роботи на виставці були від вихованців гуртка «Судомодельний» (керівник Квартірмейстер В.В.) КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО Кумова Дмитра, Шеверун Марії, Приходька Руслана, Квартірмейстера Кості.

У виставці, присвяченій пам’яті героїв Крут узяли участь імениті стендовики Києва та Броварів: Олександр Бугай (військова техніка Другої світової війни, масштаб 1:35), Сергій Зливка (автомобілі, масштаб 1:24), Тріщун Віталій (гелікоптери, масштаб 1:72), Маєвські Олександр та Євгеній (бронетехніка, масштаб 1:35). Завітали на захід і гуртківці Центру позашкільної освіти Святошинського району разом зі своїм керівником Лєбєдєвим Т.В.

Церемонію нагородження переможців конкурсу провела директор Пухівської ЗОШ І-ІІІ ст. Гриценко І.І., а учасників виставки відзначила директор КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО Куць Т.Г., яка щиро подякувала батькам гуртківців-переможців за гарний результат і плідну працю.

Окремі слова вдячності лунали спонсорам та меценатам, які допомогли в організації та проведенні заходу (дизайн грамот, дипломів, подяк та запрошень належить Дуленку Сергію (м. Дніпро), пам’ятні нагороди забезпечив Ронський Артем (м. Бровари, рекламна фірма «Два майстри»), поліграфічні видавництва «Три крапки» та «Академія юного моделіста», пластикові моделі-нагороди вітчизняних виробників «Амодел», «РОДЕН», UM , КУМ (м. Київ), «Кондор» (м. Тернопіль), ХоМа (м. Харків), «МикроМир» (м. Дніпро), ПП Кисіль Ю.І. (м. Львів), «МоделСвіт»
(м. Конотоп), «Аркус» (м. Харків), Джуран Андрій (м. Бориспіль) та голова
с. Пухівка Труба М.Г.).

Наступним кроком змагань стендовиків буде регіональний конкурс-виставка «МікроМодель 2017» 17-19 лютого у МКЦ «Прометей» у Броварах. Запрошуємо і чекаємо всіх зацікавлених, а самі – вже готуємось!

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.