Повернутися до звичайного режиму

Чорнобиль – скорбота пам`яті людської

Ту мирну весняну ніч на берегах Прип`яті люди ніколи не забудуть. Саме в цю ніч, з 25 на 26 квітня 1986 року, відлік часу став далеко не мирним, а бойовим і аварійним. З того часу ця весна назавжди чорними літерами вписана в історію нашого народу і людства. Першими до палаючого четвертого реактора прибули пожежники караулу охорони станції. З цієї хвилини почалися рятувальні роботи. Сотні тисяч людей було задіяно для ліквідації цієї страшної техногенної аварії.

Аварію ліквідували, але її наслідки ще десятиліття будуть турбувати українців. Сьогодні всіх нас і привела сюди, з'єднала трагічна подія. Минуть роки, а чорний день Чорнибильської трагедії все одно хвилюватиме людей, - і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився далеко від скривдженої землі. Проблеми Чорнобиля - це біль України.

26 квітня 2018 року в Рожнівському НВК відбулися виховні заходи до 32 річниці з дня аварії на Чорнобильській АЕС. Було проведено виховні години, виставка літератури, зустріч з ліквідатором аварії Хільчуком А.Й.

Учні школи взяли участь у відкритті памятного знаку Ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, поклали квіти та вшанували память тих, хто не шкодуючи здоров`я, пішли на боротьбу з невидимим ворогом і рано пішов з життя.


/Files/images/DSC03192.JPG

/Files/images/DSC03204.JPG

/Files/images/DSC03217.JPG

/Files/images/DSC03204.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.