Повернутися до звичайного режиму

Міжнародна виставка «МікроСвіт-18»

Пройшов черговий захід у якому прийняли участь юні техніки України. 21-22 квітня у приміщенні Київського Планетарію два дні плідно спілкувались та працювали понад 150 моделістів-стендовиків України, Білорусі, Азербайджану та Литви. Майже 90 дітей з 15 областей України мали змогу прийняти участь у виставці історико-технічного моделізму.

Конкурс моделей техніки для юніорів проходив у номінаціях: авіація, танки, автомобілі, фігури, корабліта діорами. Для юних відвідувачів працювали дитячі майстерні «Перша модель». Вітчизняні виробники підтримали цей захід, безкоштовно наддавши конструктори для роботи малечі. Зібрану модель, як велику дорогоцінність , дитина забирала додому. А батькам доводилось дорогою додому купувати моделі, клеї та фарби – ще один моделіст народився…

Дійсно активну участь прийняли гуртківці КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО. З 19 учасників дипломи переможців отримали 11 юніорів. Відзначились Андрій Писаренко (два перших місця), Пашковський Петро(ІІ та ІІІ місця) та Михайленко Назар (ІІІ та ІІ місця). Усі учасники міжнародної виставки «МікроСвіт-18» отримали сертифікати та подарунки від вітчизняних виробників технічної мініатюри.
Попереду вересень − міжнародний конкурс стендовиків у Львові. Роботи вистачає…

/Files/images/апгон.JPG

/Files/images/еепгео.JPG

/Files/images/епренре.JPG

/Files/images/нршнш.JPG

/Files/images/огдлгщд.JPG

/Files/images/шлннш.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.