Завершився конкурс «Ми – патріоти України»

Україна — наша Батьківщина, і ми, українці, маємо знати про неї якнайбільше. Це закономірне прагнення, адже людині властиве бажання отримувати знання. А які ж ми будемо українці, якщо не знатимемо території, на якій проживаємо та якій завдячуємо усим, що в нас є, не знатимемо їсторії, мови, літератури, географії - тобто не матимемо тих знань, які вирізняють націю, які вказують нам, до якої спільноти ми належимо?

Саме з метою ознайомлення молодого покоління українців з цікавинками та досягненнями, колектив «Шкільного порталу» запровадив національно-патріотичний конкурс, який покликаний перевірити знання школярів різних вікових категорій.

Конкурс відбувся під гаслом:«Чи знаєш ти землю, на якій живеш?»

Вихованці гуртка «Юні музеєзнавці» КЗ БРР «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді», що працює на базі Тарасівського НВО (керівник гуртка Юшковець Т.В.) за участь у конкурсі «Ми – патріоти України» отримали від організаторів конкурсу Сертифікати. За ІІІ місце – один учасник, за ІІ місце – 11 чоловік і І місце виборола Барамідзе Анна (абсолютний результат). Наші гуртківці вперше брали участь у даному конкурсі, тож зрозуміли, що необхідно досить багато цікавитись, вивчати та володіти різнобічними знаннями про рідний край.

/Files/images/IMG_20180504_084227_HDR.jpg

/Files/images/рл.PNG

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.