Мандруємо рідним краєм

Група вихованців гуртка «Юний мандрівник» КЗ БРР «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді» школярів Літківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.П.Стельмаха, 13-15 травня 2018 року відвідали старовинне місто – Чернівці.

Впродовж віків Чернівці сформувались як місто з унікальною різностильовою архітектурою, багатою культурною спадщиною і толерантною атмосферою. Це місто входить в 5-ку найкрасивіших міст України.

Екскурсія для учнів розпочалася у найстарішій частині Чернівців – на Турецькій площі, а потім продовжилась на площі Святого Хреста, звідки бере початок австрійська історія міста. Учасники екскурсії прогулялися єдиною пішохідною вулицею – О. Кобилянської, відвідали Чернівецький університет, колишню Резиденцію митрополитів Буковини й Далмації та Театральну площу.

Не дивлячись на те, що під час екскурсії розпочався весняний дощ юні туристи познайомилися також із особливостями архітектури Буковини у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту.

Екскурсія була дуже насиченою та пізнавальною і сподобалась нашим гуртківцям, діти зарядилися позитивними емоціями та збагатилися новими знаннями про історію рідного краю.

/Files/images/шшш1.jpg

/Files/images/шшш2.jpg

/Files/images/шшш3.jpg

/Files/images/шшш4.jpg

/Files/images/шш5.jpg

/Files/images/шш6.jpg

/Files/images/шш7.jpg

/Files/images/ш8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.