Повернутися до звичайного режиму

Вивчаємо історію рідного краю

15 травня 2018 року вихованці гуртка «Юний мандрівник» КЗ БРР «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді» що працює на базі Великодимерського НВО (керівник Ляхор І.В.) здійснили екскурсійну подорож до Музею національної архітектури та побуту Пирогово, розташованого в с. Пирогово неподалік від Києва.

Пирогово – це неповторний музей під відкритим небом, який зосередив і відтворив на своїй території споруди та етнографічні експонати різних областей України. Юні мандрівники відвідали старовинні хати-мазанки, що наповнені зразками предметів побуту, одягом, іконами тих часів. Учасники екскурсії немов поринули на кілька століть назад у минуле українського села.

Одним словом, Пирогово – це надзвичайно цікаве, чарівне і захоплююче місце, де серед архітектурних пам’яток літають бджоли цвітуть і пахнуть сади, пасуться коні та інша худоба і ти поринаєш у побут українського села. Щоб обійти весь музей і все побачити – одного дня не вистачить. Тож сюди хочеться повертатися знов і знов, щоб відкривати і відкривати для себе історію рідного краю.

/Files/images/шша.jpg

/Files/images/шшаа.jpg

/Files/images/шшшаааа.jpg

/Files/images/шшааа.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.