Повернутися до звичайного режиму

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК В ОНЗ ГОГОЛІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Урочиста лінійка в ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, присвячена Останньому дзвонику, розпочалася 25 травня о 9 годині. На шкільному подвір’ї зібралися учні, батьки, вчителі, адміністрація школи, а також почесний гість –гоголівський сільський голова Примак П.В.

Традиційно відбулася перекличка куренів, підняття державного прапора; учні поклали квіти до Обеліска Слави, меморіальної дошки воїна АТО Андрія Топіхи, пам’ятників Т.Г. Шевченка та Г.А. Чупринки. Потім директор школи Оксанич Галина Йосипівна вручила подяки, грамоти та похвальні листи кращим учням, переможцям конкурсів і олімпіад, спортсменам та вчителям, які їх готували.

Також першокласники та випускники початкової школи привітали віршами юнаків та дівчат, які вже ніколи не повернуться до школи учнями, а лише згадуватимуть одинадцять чудових і безтурботних років, – наших випускників. Вони у свою чергу подякували вчителям і батькам за науку й виховання та заспівали дві гарні пісні про школу.

Традиційно танцювальний колектив «Смайл» (керівник – Заєць О.О.) порадував усіх гарним танцем.

І ось в руках випускників пролунав останній дзвоник, сповістивши всіх про початок довгоочікуваних канікул, батьки провели дітей під рушниками у доросле життя.

Далі на нас чекає сезон відпочинку та розваг. Бажаємо всім набратися сил і зустрітися знову у вересні – окрім уроків будуть нові свята, змагання, фестивалі та, сподіваємось, нові здобутки. До зустрічі!

/Files/images/IMG_8041.jpg

/Files/images/IMG_8060.jpg

/Files/images/IMG_8091.jpg

/Files/images/IMG_8097.jpg

/Files/images/IMG_8106.jpg

/Files/images/IMG_8121.jpg

/Files/images/IMG_8175.jpg

/Files/images/IMG_8195.jpg

/Files/images/IMG_8206.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.