Нарада практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти Броварського району

25 жовтня 2018 року у відділі освіти відбулася нарада для практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти на тему: «Психологічний супровід дітей з особливими освітніми потребами. Формування толерантного ставлення до дітей з особливими освітніми потребами. Рівні права для всіх».

Під час наради працівники психологічної служби закладів загальної середньої освіти опрацювали документи щодо супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Переглянули функціональні обов’язки працівників психологічної служби у складі Команди супроводу дитини з ООП. Вході наради розроблено методичні рекомендації щодо роботи з особливими дітьми.

Фахівці психологічної служби ділились досвідом організації навчання і виховання дітей з ООП із своїми колегами в ході проведення наради. Метою наради було висвітлення в закладах освіти системної діяльності практичного психолога та соціального педагога, спрямованої на створення комплексної системи психолого-педагогічних умов, що сприяють засвоєнню знань, умінь і навичок, успішній адаптації, реабілітації, особистісному становленню дітей з порушеннями психофізичного розвитку, позитивному формуванню їх стосунків з однолітками, інтеграції в соціумі.

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.