Підвищення громадянської активності лідерів Броварщини

На сьогоднішній день одним із актуальних питань освіти є створення умов для самореалізації учнівської молоді, залучення її до участі в прийнятті можливих рішень. Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно Так, КЗ«Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО 2 листопада 2018 року в приміщенні Центру муніципального управління і розвитку місцевого самоврядуваннябуло проведено звітно-виборну конференцію органу учнівського самоврядування. Захід був доброю нагодою зібратися всім разом, представити свої проекти, напрацювання, обговорити цікаві ідеї, можливості їх втілення.

Участь у заході приймали учні та їхні координатори. Цікавими та насиченими були презентації лідерів Великодимерського НВО, КалинівськоїЗОШ І-ІІІ ст., ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ст., Зазимського ЗЗСО та Світильнянського НВК. В рамках зазначеного заходувідбулися вибори лідера учнівського самоврядування. Кандидати виступали зі своєю передвиборчою програмою, планом дій на найближчий час. Кожен з них хотів переконати присутніх в тому, що саме він зможе зробити життя учнівської спільноти більш демократичним, цікавим і змістовним. Вибори пройшли дуже активно і цікаво, тож за підсумками голосування головою учнівського самоврядування Броварського району став Чуняк Данило, учень ОНЗГоголівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Ця зустріч лідерів шкільних колективів району сприятиме розвитку учнівського самоврядування як активної форми громадського виховання, формуванню позитивного іміджу лідерів учнівського самоврядування, стимулюванню їх діяльності, підтримки і заохочення.

А ми вітаємо голову учнівського самоврядування Броварського району Чуняка Данила з перемогою. Бажаємо йому креативності, ініціативності, успіхів та плідної роботи.

/Files/images/novini_2018/lderi/1.jpg/Files/images/novini_2018/lderi/2.jpg/Files/images/novini_2018/lderi/3.jpg/Files/images/novini_2018/lderi/4.jpg/Files/images/novini_2018/lderi/5.jpg/Files/images/novini_2018/lderi/6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.