День Гідності та Свободи у Требухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

/Files/images/novini_2018/den_gdnost_trebuhv/image1.JPG У Требухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів до Дня Гідності та Свободи було проведено лінійку, мета якої-вшанувати патріотизм і мужність громадян країни, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

/Files/images/novini_2018/den_gdnost_trebuhv/image2.JPG З учнями 1-11 класів проведено виховні години, години спілкування на теми: “Єдина, незалежна держава”, “Пам’ятай їх вчинок і обличчя”, “Краса мирного життя”, “Європа і Україна – єдиний союз”

На перерві з учнями проведено кінолекторії з переглядом документальних фільмів: ”Шлях до свободи”,”Зима, що нас змінила”.

/Files/images/novini_2018/den_gdnost_trebuhv/image3.JPG У шкільній бібліотеці оформлено тематичні книжкові виставки “Відродження Української держави, відродження нації”, “Вони захищали Батьківщину”, “Незабутні історії події ”.

Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, кого було вбито на майдані, тих, хто залишив земне життя у 2013-2014 рр. Це наша Небесна сотня. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодну душу.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.