Вийшла книга з ілюстрацією Барамідзе Анни

Нещодавно Барамідзе Анна, вихованка гуртка «Юні музеєзнавці» КЗ БРР «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді», учениця 11 класу Тарасівського НВО, отримала приємний сюрприз – книгу, у якій вміщено її малюнок. Книга, літературно-художнє видання, має довгу назву: «Слово мамо. Великеє, найкращеє слово! Малюнок, вірш лист до мами». Видано її Чернівецьким видавництвом «Букрек» за ініціативи українсько-турецького культурного центру «Сяйво», за підтримки МОН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та Міжнародної школи «Меридіан».

Декілька років підряд в Україні проходив Всеукраїнський творчий конкурс для дітей та учнівської молоді під назвою «Малюнок, вірш, лист до мами», приурочений до Дня матері. У 2017 році в цьому конкурсі у номінації «Малюнок» за роботу «Від рідної мами диво-рушниками – турбота, наука, мудрість та любов» Аня виборола ІІ місце і цей же малюнок потрапив у літературно-художнє видання. Варто сказати, що книга надзвичайна! У ній стільки любові до найріднішої людини, висловленої дітьми з різних куточків України своїми гарними малюнками, чудовими, талановитими віршами і дуже зворушливими листами. «Мати таку книгу, а до того ж, взяти хоч невеличку участь у її створенні – це щастя», запевняє Аня.

Цей малюнок, який талановита дівчина виконувала з особливим теплом та любов’ю, ще можна було бачити у травні 2018-го в Києві на білборді до святкового концерту з нагоди Дня матері.

Мабуть, коли вкладаєш у своє творіння всю душу, це відчувають інші і робота живе.

/Files/images/novini_2018/malyunok/18-11-27-15-38-11-356_deco.jpg

/Files/images/novini_2018/malyunok/IMG_20181202_142359_HDR.jpg

/Files/images/novini_2018/malyunok/u8q5HZnRY48-1-.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.