Вчимося влучно стріляти

4 грудня 2018 року, у переддень Дня Збройних сил України в с.Заворичі, Калитянської ОТГ вихованці гуртків КЗ БРР «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді» взяли участь у відкритих районних змаганнях із стрільби з пневматичної зброї, присвячених Дню Збройних сил України.

Змагалися у стрільбі команди, сформовані із гуртківців військово-патріотичного спрямування «Юний патріот» та «Патріот» КЗ БРР БРЦПВУМ, що працюють на базі ЗНЗ Броварського району. У змаганнях взяли участь десять команд, а це 40 наших вихованців. Учасники змагань виконували вправи у стрільбі з пневматичної гвинтівки та пістолета. Суддями цих змагань були досвідчені воїни, учасники АТО із с. Заворичі Яременко Сергій та Чернишов Сергій.

Звичайно всі ми хочемо побажати нашим юнакам, щоб навички у стрільбі їм ніколи не знадобилися під час бойових дій, але, як каже народна приказка: «Хочеш миру – готуйся до війни». То ж давайте всі будемо тримати порох сухим і будемо завжди готовими до захисту Вітчизни.

/Files/images/novini_2018/strlba/DSC00320.JPG/Files/images/novini_2018/strlba/DSC00322.JPG/Files/images/novini_2018/strlba/DSC00326.JPG/Files/images/novini_2018/strlba/DSC00327.JPG/Files/images/novini_2018/strlba/DSC00351.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.