ЗДО «Сонечко» Гоголівської сільської ради: майстер-клас вихователів Закордонної Лариси Анатоліївни та Мишкоріз Анни Сергіївни

11 лютого 2020 року в закладі дошкільної освіти «Сонечко» Гоголівської сільської ради демонстрували свою майстерність вихователі Закордонна Лариса Анатоліївна та Мишкоріз Анна Сергіївна, які атестуються на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії та звання «старший вихователь».

Було проведено заняття з дітьми, майстер-класи, представлено досвід роботи вихователів. На інтегрованих заняттях використовувалися різні форми роботи з дітьми. У практиці роботи вихователів ігрова діяльність інтегрується з іншими видами діяльності дітей: екологічно, фізичною, мовленнєвою, логіко-математичною, трудовою, художньо-естетичною. В результаті такої роботи діти ефективно оволодівають вміннями гратися, самостійно будують сюжети ігор, дотримуються правил, правильно обирають дидактичний матеріал, налагоджують партнерські відносини з однолітками.

Добре організоване предметно-ігрове середовище, яке відповідає психолого-педагогічним вимогам і забезпечує розвиток та емоційний добробут дітей, відповідає їх інтересам та потребам у набутті та реалізації життєвого досвіду.

Досвід роботи Закордонної Л.А. та Мишкоріз А.С. заслуговує на увагу. Було запропоновано презентувати досвід роботи вихователів Закордонної Л.А. та Мишкоріз А.С. вчителям початкової школи на заході «День початкової освіти», який відбудеться у відділі освіти, в березні місяці.


Галерея "Майстер-клас Гоголів"

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.